facebook in eye bizzare illustration

Facebook

Facebook je postao puno više od društvene mreže koju je u početku zamislio njegov tvorac. Od platforme za druženje, pretvorio se u veliku marketinšku platformu. Oglašavanje putem Facebooka najlakši je i najjeftiniji način dolaska do ciljane publike. To znači da svoje resurse trošite strateški i tako izbjegavate nepotrebne troškove oglašavanjem među ljudima koji za Vaš proizvod nisu relevantni.

Iako se Facebook razvio u oglašivačku platformu, i dalje je društvena mreža koja zahtjeva dvosmjernu komunikaciju. Korisnik od vas očekuje interakciju, brze odgovore na postavljena pitanja i komentare na postove. Mi vam nudimo uslugu community managementa – vođenja vaše Facebook stranice. Za vas ćemo osmisliti strategiju objava, objavljivati postove i komunicirati s korisnicima vaše Facebook stranice.

Za uspjeh oglašavanja na Facebooku važno je dobro osmisliti i strateški planirati marketinške kampanje. Za vas ćemo to učiniti da bismo plasirali Vaš proizvod ili brend plasirali među ljude kojima je on najzanimljviji. Time ćemo povećati posjećenost vaše web stranice i pomoći porastu prodaje vaših usluga ili proizvoda. Ujedno ćemo vaše proizvode prezentirati novim potencijalnim korisnicima na temelju dobne skupine, lokacije, spola ili nekog drugog zadanog parametra.

Leave a Comment